Producent dopuszcza przenoszenie licencji pomiędzy komputerami dowolną ilość razy.

Po wyrejestrowaniu Alibre Design przechodzi w tryb przeglądarki [czytaj więcej]

Aby wyrejestrować Alibre Design, należy uruchomić Alibre Design, następnie w oknie głównym przejść do zakładki Narzędzia (pkt.1 na zdjęciu poniżej).

Następnie należy kliknąć Deaktywuj licencję (pkt.2 na zdjęciu poniżej).

Menu główne Alibre

Musimy jeszcze w kolejnym oknie potwierdzić wyrejestrowanie klikając Wyrejestruj i proces będzie zakończony.

Potwierdzenie rejestracji Alibre

Jak wyrejestrować Alibre Design